MAJLIS SAMBUTAN ISRA’ MIKRAJ SK TANJUNG ARU 1 2019

MAJLIS SAMBUTAN ISRA’ MIKRAJ SK TANJUNG ARU 1 BERTEMPAT DI DEWAN TERBUKA SEKOLAH YANG DIANJURKAN OLEH PANITIA AGAMA ISLAM. PENCERAMAH USTAZ MUHAMMAD HAFIZI  BIN RAJIMAN DARIPADA SEKOLAH RENDAH ISLAM AL HAFIZ, TUARAN.