PENYERAHAN BUKU TEKS DAN MODUL DRIVE THRU BULAN FEBRUARI 2021 SK TANJUNG ARU II

Pada 28 dan 29 Januari 2021 yang lalu, SK Tanjung Aru II telah melakukan aktiviti penyerahan buku teks dan modul Drive Thru bagi bulan februari 2021. Ianya diadakan secara drive thru mengikut SOP yang telah ditetapkan memandangkan negara dilanda pandemik Covid 19 seperti yang kita sedia maklum. Penyerahan ini dilaksanakan secara 2 hari bagi tahap 1 dan 2 bermula dari jam 8.30 pagi hingga 12.30 tengahari untuk mengawal jumlah keberadaan ibupada di sekolah. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pihak terutamanya kepada PPS sekolah Sub Inspektor Tuan Jaafridin dari Jabatan Siasatan Jenayah diatas kehadiran serta ibubapa di atas kerjasama yang diberikan dan memudahkan semua urusan sepanjang ianya berlansung.