Pertandingan Inovasi Pedagogi: Intervensi PdPc (i-IPC 2019) peringkat Negeri Sabah

Pertandingan Inovasi Pedagogi: Intervensi PdPc peringkat negeri Sabah yang disertai oleh Puan Susan Chin (Guru Cemerlang Kimia) di IPG Gaya pada 22 Mac 2019 (Jumaat). Beliau  telah berjaya mengharumkan nama SM All Saints dengan Anugerah Emas pada projek inovasi beliau yang bertajuk MyHelper – Rainbow Equation.

Puan Susan Chin bersama dengan projek inovasi beliau yang bertajuk MyHelper – Rainbow Equation.

Anugerah Emas: projek inovasi Puan Susan

Lawatan tapak pameran oleh Pn hajah Ajanah Binti Mohamed (Ketua Penolong Pengarah, Sektor Pengurusan Akademik, JPN Sabah), Pn Gerturude Jock (Pengarah IPG Gaya), Pn Mistrine Binti Radin (Pengarah JPN Sabah), Pn Indang Kasi Haji Sibin (Ketua Penolong Pengarah, Sektor Jaminan Kualiti, JPN Sabah) dan En Mohd Fadzli Bin Hj Abdul Rozan (Pegawai Pendidikan Daerah, PPD Kota Belud)

[Rujukan nama pegawai dari kiri ke kanan]