Peserta Lelaki Terbaik bagi Perkhemahan Kor Kadet Polis Daerah Kota Kinabalu 2018

Adik Muhammad Faiz Khuzairi Bin Ahmad Zain telah berjaya mendapat Johan bagi Kawad Individu kategori Lelaki dan juga Peserta Terbaik kategori Lelaki bagi Perkhemahan Kor Kadet Polis Daerah Kota Kinabalu yang telah berlangsung selama 4 hari 3 malam mulai 23 hingga 26 Julai 2018 bertempat di ODEC UMS. SMJK Shan Tao telah menghantar seramai 26 orang pelajar dan 5 orang guru. Sebanyak 15 buah sekolah yang terlibat dalam perkhemahan ini.Terdapat banyak aktitivi yang telah dipertandingkan seperti pertandingan kawad, kawad campuran, kawad individu, mara lasak, pandu arah dan persembahan kebudayaan. Peserta perkhemahan juga membuat khidmat masyarakat dengan membersihkan pantai ODEC.