Pada 30 September 1 dan 2 Oktober 2020 pasukan khidmat bantu Kelab GPMKK & JTKFTKK telah melaksankan dengan jayanya misi ubahsuai pusat sumber dan bilik ICT menjadi lebih kondusif untuk kegunaan pelajar dan warganya. Program ini dilaksankan 2 minggu setelah lawatan tapak oleh pasukan yang sama pada 17 Sepetember lalu.

Dalam waktu yang sama pasukan khidmat bantu GPMKK & JTKFTKK juga telah melaksankan aktiviti bersama-sama dengan pelajar SK Ruminding. Kelab GPMKK juga telah menyampaikan sumbangan buku kepada Pusat Sumber sekolah dan sumbangan barang keperluan diri serta bakul makanan untuk pelajar-pelajar SK Ruminding.

Terima kasih kepada semua rakan GPMKK dan rakan FTKK yang terlibat. Semangat juang anda telah  merealisasikan program khidmat bantu ini. Terima juga kepada Tuan Adrian Denis sebagai wakil daripada PPDKK yang bersama dalam program khidmat bantu ini. Sekalung penghargaan kepada Guru Besar dan seluruh warga SK Ruminding atas kerjasama yang diberikan.

‘One Team One Dream’. Kelab GPM Daerah Kota-Kinabalu.

Please follow and like us: