Setinggi-tinggi tahniah  kepada pasukan guru dan murid dari SMK Bandaraya Kota Kinabalu kerana telah meraih kemenangan ini dalan pertandingan anjuran Fakulti Pendidikan Universiti Malaya Kuala Lumpur. Pertandingan ini berlangsung pada tarikh 13 hinga 14 April 2020.

Kumpulan guru hebat yang terlibat terdiri daripada cikgu Hanita Binti Ladjaharun, Cikgu Osman Bin Muamat, Cikgu Suzanah Ahmad, Cikhgu Chin Sui Yin dan Cikgu Theresa Au. Manakala kumpulan murid yang terlibat terdiri daripada Clara Velna Luis, Iman Nurain Abdullah, Shahzira Izati Sabrie, Michelle Chung, Amisah Elyana Isnain, Nur Salihah Kamal. Warga sekolah amat berbangga dengan kemenangan ini.  Tahniah diucapkan dan semoga terus cemerlang.

Please follow and like us: