LAWATAN SANTAI DALAM PROGRAM LAWATAN YBMK PENDIDIKAN DR RADZI JIDIN KE SK LAPASAN KOTA KINABALU

Ahad (19/7/2020) – SK Lapasan Kota Kinabalu telah menerima lawatan santai daripada YBMK Pendidikan Dr. Radzi Jidin & rombongan ke SK Lapasan Kota Kinabalu. Lawatan santai ini turut disertai oleh YBhg Datuk Yusran Shah Mohd Yusuf KSU KPM, YBRS, Tn Hj Adzman Talib, TKPPM, Ybhg Dato Syed Azidi Syed Abdul Aziz Ketua Komunikasi Korporat, Dr Mistrine Radin, Pengarah Pendidikan Sabah, Pn Tah Nia Jeman, Pegawai Pendidikan Daerah Kota Kinabalu dan rombongan ke SK Lapasan Kota Kinabalu.

YBMK Pendidikan Dr. Radzi bin Jidin menulis kedatangan di buku pelawat

Guru Besar SK Lapasan En. Alhazmi Abdullah memberi penerangan di dalam makmal komputer

YBMK Pendidikan sedang memerhati keindahan dii halaman belakang sekolah yang berlatar flora & fauna

YBMK Pendidikan serta rombongan mengadakan lawatan ke persekitaran sekolah

Dr. Radzi Jidin & rombongan menikmati air & puding kelapa

Secara keseluruhannya, YBMK Pendidikan serta rombongan berpuas hati dengan persiapan yang dilakukan oleh pihak sekolah untuk menerima kehadiran murid tahun 1-4. Ini bertepatan dengan slogan sekolah “SK LAPASAN HEBAT”.. Tahniah kepada semua warga sekolah.