Pingat Emas dan Pingat Gangsa Berjaya Menjadi Milik Pasukan SMK Bandaraya Kota Kinabalu dalam Pertandingan Product Based Learning (PBL) peringkat Daerah Kota Kinabalu

Pada 24 & 25 Julai 2019, bertempat di SM Lok Yuk Kota Kinabalu telah berlangsung Pertandingan Product Based Learning (PBL) peringkat Daerah Kota Kinabalu. Pasukan SMK Bandaraya Kota Kinabalu yang terdiri daripada TEAM DANDELION dan TEAM MIMOSA bersama guru-guru penasihatnya telah berjaya memenangi 1 pingat emas dan 1 pingat Gangsa. Tahniah kepada semua pelajar dan guru-guru yang terlibat. Anda semua hebat.

Guru Penasihat yang terlibat:
1. Hyairida bt Joumi
2. Julie Johwina Rombiong