Ketua Unit Teknik dan Vokasional PPDKK , Pelajar Dan Wakil Guru PVMA PMK SMK Bandaraya Kota Kinabalu Dipertemukan Dalam Majlis Hightea bersama Executive Chef dari Sutera Harbour Marina Golf Club

Pada 2 Julai 2019 yang lalu, Pn. Shirney selaku ketua Unit Teknik dan Vokasional  PPD Kota Kinabalu  telah bersama-sama pelajar PVMA PMK dan beberapa wakil guru dari SMK Bandaraya Kota Kinabalu dalam majlis Hightea di SMK Bandaraya Kota Kinabalu.  Dalam majlis ini, En Romie Nazrul Chua selaku Executive Chef dari Sutera Harbour Marina Golf Club telah diperkenalkan sebagai Technical Advisory Comittee (TAC ) Industry PVMA PMK SMK Bandaraya Kota Kinabalu. Semoga penglibatan agensi bertaraf lima bintang ini memberi peluang yang baik kepada semua pelajar PVMA PMK SMK Bandaraya Kota Kinabalu dan semua pihak yang terlibat. Tahniah diucapkan.

Gambar 1: Sesi bergambar bersama Ketua Unit Teknik dan Vokasional PPDKK , Executive Chef serta Wakil PVMA PMK Dari SMK Bandaraya Kota Kinabalu .

Gambar 2: Ketua Unit Teknik dan Vokasional PPDKK , Executive Chef serta pelajar PVMA PMK dan Wakil guru dari SMK Bandaraya Kota Kinabalu bergambar kenangan bersama.

 

Spread the love

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of