Watikah Pelantikan Pemimpin Pelajar SMK SANZAC 2019

MAJLIS WATIKAH PERLANTIKAN PEMIMPIN

SMK SANZAC TAHUN 2019

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Pengawas, Pengawas Pusat Sumber dan Pembimbing Rakan Sebaya SMK SANZAC telah dilaksanakan dengan jayanya pada 28 Januari 2019.

Pengawas, Pengawas Pusat Sumber dan Pembimbing Rakan Sebaya  merupakan kumpulan murid yang dihormati di sekolah. Mereka merupakan murid-murid pilihan yang mempunyai ketrampilan dan kecemerlangan baik daripada aspek akademik, sahsiah mahu pun kokurikulum. Oleh yang demikian sebagai tanda pengiktirafan, Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan telah diadakan untuk menyuntuk semangat mereka untuk berkhidmat dengan telus untuk sekolah sekaligus mengiktiraf mereka.

Pihak sekolah berharap jawatan yang digalas oleh semua pemimpin pelajar dapat melatih mereka menjadi pemimpin yang hebat dan bertanggungjawab. Sifat kepimpinan yang diasah dari peringkat sekolah ini sememangnya menjadi titik permulaan yang terbaik untuk melahirkan generasi dan pelapis pemimpin negara seterusnya.

BADAN PENGAWAS SEKOLAH SMK SANZAC

JUMLAH PENGAWAS TERLIBAT KETIKA MAJLIS WATIKAH PERLANTIKAN :

89 orang pengawas

GURU PENGAWAS:

PN. SOFIAH CHE SAAD

PN. NUURUL ATIYYAH ABDUL RAZAK

PN. NAZARINA MOHD NOOR

PN. NOORAIDAH ABDUL GHANI

UNIT PENGAWAS PUSAT SUMBER SEKOLAH

JUMLAH PENGAWAS TERLIBAT KETIKA WATIKAH PERLANTIKAN :

17 PENGAWAS

GURU PUSAT SUMBER: