Alhamdulillah atas izinnya mesyuarat yang dirancang dapat dilaksanakan dengan jayanya pada pagi ini bermula jam 8.30 pagi hingga jam 12.00 tengahari di Bilik Gerakan Sk Sri Gaya.

Kehadiran semua Ketua Panitia menunjukkan komitmen yang tinggi ditunjukkan dalam menelusuri aspirasi pendidikan permulaan tahun 2019. Mesyuarat lebih menjurus kepada halatuju pengurusan Kurikulum Pendidikan Islam dan Aktiviti-aktiviti Dakwah dan Syiar Islam beserta isu-isu berbangkit atau isu-isu baru yang memerlukan keputusan bersama.

Secara keseluruhannya mesyuarat pada hari ini dapat menatijahkan pandangan, idea dan keputusan bernas dalam mereliasasikan halatuju pendidikan PPDKK selaras dengan moto “DARE TO CHANGE” bagi tahun 2019. Semoga hasrat terlaksana, sekian terima kasih.

Ketua Unit mempengerusikan mesyuarat

Barisan Ketua Panitia dari kalangan Ustazah-ustazah

Barisan Ketua Panitia dari kalangan Ustaz di sekolah-sekolah rendah PPDKK

Be the first to comment on "Mesyuarat Pengurusan Pendidikan Islam Bersama Panitia Pendidikan Islam Sekolah Rendah Bil.1/2019"