SMJK Shan Tao Juara “YB Minister : We have something to tell”

Pada 1 September 2018, SMJK Shan Tao telah menyertai dua pertandingan iaitu “YB Minister : We have something to tell” dimana pelajar menulis esei dan membuat pembentangan mengenai isu alam sekitar dan pertandingan membuat video pendek mengenai isu alam sekitar. Terdapat 18 kumpulan daripada 15 buah sekolah disekitar Kota Kinabalu yang menyertai pertandingan yang dianjurkan oleh Institut Sinaran. Pelajar-pelajar yang terlibat adalah Rachel Lo, Micoud Wang, Ian Cheng n Khoo Sue Ann dan guru pengiring adalah Sea Ning Hua. Kumpulan pelajar ini menjuarai “YB Minister : We have something to tell” dan mendapat saguhati bagi pertandibgan video pendek.

Be the first to comment on "SMJK Shan Tao Juara “YB Minister : We have something to tell”"