Program “Overseas Youth Vocational Training” di SMJK Shan Tao

10 Julai 2018, telah berlangsung “Overseas Youth Vocational Training” di Dewan Father John Yong SMJK Shan Tao. Terdapat 30 buah universiti di Taiwan yang menawarkan program kepada pelajar luar. Sebanyak 17 buah universiti dari Taiwan yang terlibat dalam program iaitu1. Nan Kai University of Technology2. University of Kang Ning3. ShihChien University4. Chienkuo Technology University5. Ta Hwa university of science and Technology6. HungKuang University7. TransWorld University8. Kun Shan University9. Kainan University10.Minghsin University of science and Technology11. Chung Hua University12. Providence University13. Dayeh University14. Ming Chuan University15. Feng Chia University16. Chinese culture university17. Ming Dao universitySeramai 30 orang pelajar dan seorang guru pengiring SMK St Peter Telipok juga mengikuti program ini.