January 29, 2018

Sukan Tahunan SSM Sabah

Sukan tahunan SSM Sabah kali pertama berjaya dilaksanakan dengan baik pada 24 dan 25 Januari 2018 di padang SSM Sabah. Tahniah kepada semua guru dan atlet murid Rumah Hijau kerana muncul sebagai johan keseluruhan sukan sekolah bagi tahun 2018.

No Image

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Ahli Briged Bestari & Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) SK Gudon 2018

29 Januari 2018, Sk Gudon Kota Kinabalu mengadakan Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Ahli Briged Bestari & Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) bagi sesi 2018. Majlis yang dirasmikan oleh Guru Besar Sk Gudon, Puan Ainie Hj Omar menyerahkan watikah kepada 40 orang ahli PRS dan 15 orang ahli Briged Bestari. Tahniah buat pelajar yang terpilih. Selamat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan tanggungjawab.

MESYUARAT PENUBUHAN PIBK SK INANAM LAUT

(SK INANAM LAUT: 16 JANUARI 2018): Mesyuarat penubuhan Penglibatan Ibu bapa dan komuniti (PIBK) SK Inanam Laut telah dijalankan di Bilik Raudah SK Inanam Laut. Mesyuarat ini telah dihadiri oleh 18 orang termasuklah guru besar, para penolong kanan SKIL dan ibu bapa. Agenda mesyuarat turut menyentuh tentang kerjasama dan perhubungan ibu bapa dan komuniti dengan pihak sekolah. Senarai nama kehadiran mesyuarat: Info PIBK: PIBK merupakan sebahagian daripada elemen di dalam Program SARANA SEKOLAH. Program ini…